Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2430
Title: Технологія медово-житньої закваски
Authors: Кравченко, Михайло Федорович
Романовська, Ольга Леонідівна
Keywords: медово-житня закваска
рецептура хліба
житнє борошно
Issue Date: 2022
Publisher: Кравченко М. Ф. ТЕХНОЛОГІЯ МЕДОВО-ЖИТНЬОЇ ЗАКВАСКИ / М. Ф. Кравченко, О. Л. Романовська // Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р., м. Харків / ДБТУ. – Харків : ДБТУ, 2022. – С. 46.
URI: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2430
Appears in Collections:65.35.35 Використання нетрадиційної сировини, замінників цукру в кондитерській промисловості (тези)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
kravchenko_tezi3.pdfосновний текст150.65 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.