Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2430
Title: | Технологія медово-житньої закваски |
Authors: | Кравченко, Михайло Федорович Романовська, Ольга Леонідівна |
Keywords: | медово-житня закваска рецептура хліба житнє борошно |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Кравченко М. Ф. ТЕХНОЛОГІЯ МЕДОВО-ЖИТНЬОЇ ЗАКВАСКИ / М. Ф. Кравченко, О. Л. Романовська // Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р., м. Харків / ДБТУ. – Харків : ДБТУ, 2022. – С. 46. |
URI: | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2430 |
Appears in Collections: | 65.35.35 Використання нетрадиційної сировини, замінників цукру в кондитерській промисловості (тези) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
kravchenko_tezi3.pdf | основний текст | 150.65 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.