Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2429
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Романовська, Ольга Леонідівна | - |
dc.contributor.author | Кравченко, Михайло Федорович | - |
dc.date.accessioned | 2024-09-30T13:15:37Z | - |
dc.date.available | 2024-09-30T13:15:37Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.other | УДК 664.681.2 | - |
dc.identifier.uri | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2429 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UK |
dc.publisher | Романовська О. Л. ТЕХНОЛОГІЯ БІСКВІТНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ ПОДОВЖЕНОГО ТЕРМІНУ ЗБЕРІГАННЯ / О. Л. Романовська, М. Ф. Кравченко // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : збірник тез доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 26–27 листоп. 2020 р., м. Львів. – Львів. – С. 184–186. | uk_UK |
dc.subject | бісквіт | uk_UK |
dc.subject | крохмаль | uk_UK |
dc.subject | волога | uk_UK |
dc.subject | пружність | uk_UK |
dc.title | Технологія бісквітних напівфабрикатів подовженого терміну зберігання | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Appears in Collections: | 65.35.03 Склад, характеристики й методи дослідження сировини та продуктів (тези) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Kravchenko-tez1.pdf | основний текст | 573.19 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.