Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2429
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorРомановська, Ольга Леонідівна / Romanovska, Olha-
dc.contributor.authorКравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail-
dc.date.accessioned2024-09-30T13:15:37Z-
dc.date.available2024-09-30T13:15:37Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.otherУДК 664.681.2-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2429-
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherРомановська О. Л. ТЕХНОЛОГІЯ БІСКВІТНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ ПОДОВЖЕНОГО ТЕРМІНУ ЗБЕРІГАННЯ / О. Л. Романовська, М. Ф. Кравченко // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : збірник тез доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 26–27 листоп. 2020 р., м. Львів. – Львів. – С. 184–186.uk_UK
dc.subjectбісквітuk_UK
dc.subjectкрохмальuk_UK
dc.subjectвологаuk_UK
dc.subjectпружністьuk_UK
dc.titleТехнологія бісквітних напівфабрикатів подовженого терміну зберіганняuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Располагается в коллекциях:65.35.03 Склад, характеристики й методи дослідження сировини та продуктів (тези)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Kravchenko-tez1.pdfосновний текст573.19 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.