Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2429
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorРомановська, Ольга Леонідівна-
dc.contributor.authorКравченко, Михайло Федорович-
dc.date.accessioned2024-09-30T13:15:37Z-
dc.date.available2024-09-30T13:15:37Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.otherУДК 664.681.2-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2429-
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherРомановська О. Л. ТЕХНОЛОГІЯ БІСКВІТНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ ПОДОВЖЕНОГО ТЕРМІНУ ЗБЕРІГАННЯ / О. Л. Романовська, М. Ф. Кравченко // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : збірник тез доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 26–27 листоп. 2020 р., м. Львів. – Львів. – С. 184–186.uk_UK
dc.subjectбісквітuk_UK
dc.subjectкрохмальuk_UK
dc.subjectвологаuk_UK
dc.subjectпружністьuk_UK
dc.titleТехнологія бісквітних напівфабрикатів подовженого терміну зберіганняuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Appears in Collections:65.35.03 Склад, характеристики й методи дослідження сировини та продуктів (тези)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Kravchenko-tez1.pdfосновний текст573.19 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.