Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2429Полная запись метаданных
| Поле DC | Значение | Язык |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Романовська, Ольга Леонідівна / Romanovska, Olha | - |
| dc.contributor.author | Кравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail | - |
| dc.date.accessioned | 2024-09-30T13:15:37Z | - |
| dc.date.available | 2024-09-30T13:15:37Z | - |
| dc.date.issued | 2020 | - |
| dc.identifier.other | УДК 664.681.2 | - |
| dc.identifier.uri | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2429 | - |
| dc.language.iso | uk | uk_UK |
| dc.publisher | Романовська О. Л. ТЕХНОЛОГІЯ БІСКВІТНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ ПОДОВЖЕНОГО ТЕРМІНУ ЗБЕРІГАННЯ / О. Л. Романовська, М. Ф. Кравченко // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : збірник тез доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 26–27 листоп. 2020 р., м. Львів. – Львів. – С. 184–186. | uk_UK |
| dc.subject | бісквіт | uk_UK |
| dc.subject | крохмаль | uk_UK |
| dc.subject | волога | uk_UK |
| dc.subject | пружність | uk_UK |
| dc.title | Технологія бісквітних напівфабрикатів подовженого терміну зберігання | uk_UK |
| dc.type | Other | uk_UK |
| Располагается в коллекциях: | 65.35.03 Склад, характеристики й методи дослідження сировини та продуктів (тези) | |
Файлы этого ресурса:
| Файл | Описание | Размер | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Kravchenko-tez1.pdf | основний текст | 573.19 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.