Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2429| Назва: | Технологія бісквітних напівфабрикатів подовженого терміну зберігання |
| Автори: | Романовська, Ольга Леонідівна / Romanovska, Olha Кравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail |
| Теми: | бісквіт крохмаль волога пружність |
| Дата публікації: | 2020 |
| Видавництво: | Романовська О. Л. ТЕХНОЛОГІЯ БІСКВІТНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ ПОДОВЖЕНОГО ТЕРМІНУ ЗБЕРІГАННЯ / О. Л. Романовська, М. Ф. Кравченко // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : збірник тез доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 26–27 листоп. 2020 р., м. Львів. – Львів. – С. 184–186. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2429 |
| Розташовується у зібраннях: | 65.35.03 Склад, характеристики й методи дослідження сировини та продуктів (тези) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Kravchenko-tez1.pdf | основний текст | 573.19 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.