Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2429
Назва: Технологія бісквітних напівфабрикатів подовженого терміну зберігання
Автори: Романовська, Ольга Леонідівна
Кравченко, Михайло Федорович
Теми: бісквіт
крохмаль
волога
пружність
Дата публікації: 2020
Видавництво: Романовська О. Л. ТЕХНОЛОГІЯ БІСКВІТНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ ПОДОВЖЕНОГО ТЕРМІНУ ЗБЕРІГАННЯ / О. Л. Романовська, М. Ф. Кравченко // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : збірник тез доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 26–27 листоп. 2020 р., м. Львів. – Львів. – С. 184–186.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2429
Розташовується у зібраннях:65.35.03 Склад, характеристики й методи дослідження сировини та продуктів (тези)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kravchenko-tez1.pdfосновний текст573.19 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.