Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2429
Название: Технологія бісквітних напівфабрикатів подовженого терміну зберігання
Авторы: Романовська, Ольга Леонідівна
Кравченко, Михайло Федорович
Ключевые слова: бісквіт
крохмаль
волога
пружність
Дата публикации: 2020
Издатель: Романовська О. Л. ТЕХНОЛОГІЯ БІСКВІТНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ ПОДОВЖЕНОГО ТЕРМІНУ ЗБЕРІГАННЯ / О. Л. Романовська, М. Ф. Кравченко // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : збірник тез доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 26–27 листоп. 2020 р., м. Львів. – Львів. – С. 184–186.
URI: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2429
Располагается в коллекциях:65.35.03 Склад, характеристики й методи дослідження сировини та продуктів (тези)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Kravchenko-tez1.pdfосновний текст573.19 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.