Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2429
Название: | Технологія бісквітних напівфабрикатів подовженого терміну зберігання |
Авторы: | Романовська, Ольга Леонідівна Кравченко, Михайло Федорович |
Ключевые слова: | бісквіт крохмаль волога пружність |
Дата публикации: | 2020 |
Издатель: | Романовська О. Л. ТЕХНОЛОГІЯ БІСКВІТНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ ПОДОВЖЕНОГО ТЕРМІНУ ЗБЕРІГАННЯ / О. Л. Романовська, М. Ф. Кравченко // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : збірник тез доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 26–27 листоп. 2020 р., м. Львів. – Львів. – С. 184–186. |
URI: | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2429 |
Располагается в коллекциях: | 65.35.03 Склад, характеристики й методи дослідження сировини та продуктів (тези) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Kravchenko-tez1.pdf | основний текст | 573.19 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.