Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2429| Title: | Технологія бісквітних напівфабрикатів подовженого терміну зберігання |
| Authors: | Романовська, Ольга Леонідівна / Romanovska, Olha Кравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail |
| Keywords: | бісквіт крохмаль волога пружність |
| Issue Date: | 2020 |
| Publisher: | Романовська О. Л. ТЕХНОЛОГІЯ БІСКВІТНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ ПОДОВЖЕНОГО ТЕРМІНУ ЗБЕРІГАННЯ / О. Л. Романовська, М. Ф. Кравченко // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : збірник тез доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 26–27 листоп. 2020 р., м. Львів. – Львів. – С. 184–186. |
| URI: | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2429 |
| Appears in Collections: | 65.35.03 Склад, характеристики й методи дослідження сировини та продуктів (тези) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Kravchenko-tez1.pdf | основний текст | 573.19 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.