Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2429
Title: Технологія бісквітних напівфабрикатів подовженого терміну зберігання
Authors: Романовська, Ольга Леонідівна
Кравченко, Михайло Федорович
Keywords: бісквіт
крохмаль
волога
пружність
Issue Date: 2020
Publisher: Романовська О. Л. ТЕХНОЛОГІЯ БІСКВІТНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ ПОДОВЖЕНОГО ТЕРМІНУ ЗБЕРІГАННЯ / О. Л. Романовська, М. Ф. Кравченко // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : збірник тез доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 26–27 листоп. 2020 р., м. Львів. – Львів. – С. 184–186.
URI: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2429
Appears in Collections:65.35.03 Склад, характеристики й методи дослідження сировини та продуктів (тези)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Kravchenko-tez1.pdfосновний текст573.19 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.