Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2428| Назва: | Інноваційні борошняні суміші для кондитерських виробів |
| Автори: | Кравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail Романовська, Ольга Леонідівна / Romanovska, Olha |
| Теми: | готові борошняні суміші порошок керобу сорту Tylliria бісквітне тісто бісквіт |
| Дата публікації: | 2023 |
| Видавництво: | Кравченко М. Ф. ІННОВАЦІЙНІ БОРОШНЯНІ СУМІШІ ДЛЯ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ / М. Ф. Кравченко, О. Л. Романовська // Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес : міжнар. наук.-практ. конф., 18.05.2023 р., м. Харків / ДБТУ. – Харків : ДБТУ, 2023. – С. 39–40. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2428 |
| Розташовується у зібраннях: | 65.35.03 Склад, характеристики й методи дослідження сировини та продуктів (тези) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| kravchenko_tez4.pdf | основний текст | 190.18 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.