Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2428Полная запись метаданных
| Поле DC | Значение | Язык |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Кравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail | - |
| dc.contributor.author | Романовська, Ольга Леонідівна / Romanovska, Olha | - |
| dc.date.accessioned | 2024-09-30T13:13:51Z | - |
| dc.date.available | 2024-09-30T13:13:51Z | - |
| dc.date.issued | 2023 | - |
| dc.identifier.other | УДК 664.681.2 | - |
| dc.identifier.uri | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2428 | - |
| dc.language.iso | uk | uk_UK |
| dc.publisher | Кравченко М. Ф. ІННОВАЦІЙНІ БОРОШНЯНІ СУМІШІ ДЛЯ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ / М. Ф. Кравченко, О. Л. Романовська // Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес : міжнар. наук.-практ. конф., 18.05.2023 р., м. Харків / ДБТУ. – Харків : ДБТУ, 2023. – С. 39–40. | uk_UK |
| dc.subject | готові борошняні суміші | uk_UK |
| dc.subject | порошок керобу сорту Tylliria | uk_UK |
| dc.subject | бісквітне тісто | uk_UK |
| dc.subject | бісквіт | uk_UK |
| dc.title | Інноваційні борошняні суміші для кондитерських виробів | uk_UK |
| dc.type | Other | uk_UK |
| Располагается в коллекциях: | 65.35.03 Склад, характеристики й методи дослідження сировини та продуктів (тези) | |
Файлы этого ресурса:
| Файл | Описание | Размер | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| kravchenko_tez4.pdf | основний текст | 190.18 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.