Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2428
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКравченко, Михайло Федорович-
dc.contributor.authorРомановська, Ольга Леонідівна-
dc.date.accessioned2024-09-30T13:13:51Z-
dc.date.available2024-09-30T13:13:51Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.otherУДК 664.681.2-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2428-
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherКравченко М. Ф. ІННОВАЦІЙНІ БОРОШНЯНІ СУМІШІ ДЛЯ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ / М. Ф. Кравченко, О. Л. Романовська // Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес : міжнар. наук.-практ. конф., 18.05.2023 р., м. Харків / ДБТУ. – Харків : ДБТУ, 2023. – С. 39–40.uk_UK
dc.subjectготові борошняні сумішіuk_UK
dc.subjectпорошок керобу сорту Tylliriauk_UK
dc.subjectбісквітне тістоuk_UK
dc.subjectбісквітuk_UK
dc.titleІнноваційні борошняні суміші для кондитерських виробівuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Appears in Collections:65.35.03 Склад, характеристики й методи дослідження сировини та продуктів (тези)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
kravchenko_tez4.pdfосновний текст190.18 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.