Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2428
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кравченко, Михайло Федорович | - |
dc.contributor.author | Романовська, Ольга Леонідівна | - |
dc.date.accessioned | 2024-09-30T13:13:51Z | - |
dc.date.available | 2024-09-30T13:13:51Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.other | УДК 664.681.2 | - |
dc.identifier.uri | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2428 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UK |
dc.publisher | Кравченко М. Ф. ІННОВАЦІЙНІ БОРОШНЯНІ СУМІШІ ДЛЯ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ / М. Ф. Кравченко, О. Л. Романовська // Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес : міжнар. наук.-практ. конф., 18.05.2023 р., м. Харків / ДБТУ. – Харків : ДБТУ, 2023. – С. 39–40. | uk_UK |
dc.subject | готові борошняні суміші | uk_UK |
dc.subject | порошок керобу сорту Tylliria | uk_UK |
dc.subject | бісквітне тісто | uk_UK |
dc.subject | бісквіт | uk_UK |
dc.title | Інноваційні борошняні суміші для кондитерських виробів | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Appears in Collections: | 65.35.03 Склад, характеристики й методи дослідження сировини та продуктів (тези) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
kravchenko_tez4.pdf | основний текст | 190.18 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.