Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2428
Назва: Інноваційні борошняні суміші для кондитерських виробів
Автори: Кравченко, Михайло Федорович
Романовська, Ольга Леонідівна
Теми: готові борошняні суміші
порошок керобу сорту Tylliria
бісквітне тісто
бісквіт
Дата публікації: 2023
Видавництво: Кравченко М. Ф. ІННОВАЦІЙНІ БОРОШНЯНІ СУМІШІ ДЛЯ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ / М. Ф. Кравченко, О. Л. Романовська // Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес : міжнар. наук.-практ. конф., 18.05.2023 р., м. Харків / ДБТУ. – Харків : ДБТУ, 2023. – С. 39–40.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2428
Розташовується у зібраннях:65.35.03 Склад, характеристики й методи дослідження сировини та продуктів (тези)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
kravchenko_tez4.pdfосновний текст190.18 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.