Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2428
Название: Інноваційні борошняні суміші для кондитерських виробів
Авторы: Кравченко, Михайло Федорович
Романовська, Ольга Леонідівна
Ключевые слова: готові борошняні суміші
порошок керобу сорту Tylliria
бісквітне тісто
бісквіт
Дата публикации: 2023
Издатель: Кравченко М. Ф. ІННОВАЦІЙНІ БОРОШНЯНІ СУМІШІ ДЛЯ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ / М. Ф. Кравченко, О. Л. Романовська // Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес : міжнар. наук.-практ. конф., 18.05.2023 р., м. Харків / ДБТУ. – Харків : ДБТУ, 2023. – С. 39–40.
URI: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2428
Располагается в коллекциях:65.35.03 Склад, характеристики й методи дослідження сировини та продуктів (тези)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
kravchenko_tez4.pdfосновний текст190.18 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.