Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2428
Title: Інноваційні борошняні суміші для кондитерських виробів
Authors: Кравченко, Михайло Федорович
Романовська, Ольга Леонідівна
Keywords: готові борошняні суміші
порошок керобу сорту Tylliria
бісквітне тісто
бісквіт
Issue Date: 2023
Publisher: Кравченко М. Ф. ІННОВАЦІЙНІ БОРОШНЯНІ СУМІШІ ДЛЯ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ / М. Ф. Кравченко, О. Л. Романовська // Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес : міжнар. наук.-практ. конф., 18.05.2023 р., м. Харків / ДБТУ. – Харків : ДБТУ, 2023. – С. 39–40.
URI: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2428
Appears in Collections:65.35.03 Склад, характеристики й методи дослідження сировини та продуктів (тези)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
kravchenko_tez4.pdfосновний текст190.18 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.