Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Репозитарій ЧТЕІ ДТЕУ
Тези конференцій
44/81 Технічні та прикладні науки, галузі економіки
65 Харчова промисловість
65.35 Кондитерська промисловість
65.35.35 Використання нетрадиційної сировини, замінників цукру в кондитерській промисловості (тези)
Collection home page
Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 3 of 3
Issue Date
Title
Author(s)
2023
Композиційні суміші з борошна «Здоров’я» і керобу для нових видів борошняних кондитерських виробів
Кравченко, Михайло Федорович
;
Романовська, Ольга Леонідівна
2020
Якість бісквітних напівфабрикатів з борошном «Здоров’я» та порошком керобу
Кравченко, Михайло Федорович
;
Романовська, Ольга Леонідівна
2022
Технологія медово-житньої закваски
Кравченко, Михайло Федорович
;
Романовська, Ольга Леонідівна
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 3 of 3
Discover
Author
3
Кравченко, Михайло Федорович
3
Романовська, Ольга Леонідівна
Subject
1
рецептура хліба
.
< previous
Date issued
1
2020
1
2022
1
2023
Has File(s)
3
true