65.35.35 Використання нетрадиційної сировини, замінників цукру в кондитерській промисловості (тези) Домівка зібрання Перегляд статистики

Logo

Огляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 1 до 3 з 3
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Композиційні суміші з борошна «Здоров’я» і керобу для нових видів борошняних кондитерських виробівКравченко, Михайло Федорович; Романовська, Ольга Леонідівна
2020Якість бісквітних напівфабрикатів з борошном «Здоров’я» та порошком керобуКравченко, Михайло Федорович; Романовська, Ольга Леонідівна
2022Технологія медово-житньої закваскиКравченко, Михайло Федорович; Романовська, Ольга Леонідівна
Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 1 до 3 з 3