Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Репозитарій ЧТЕІ ДТЕУ
Search
Search:
All of DSpace
Тези конференцій
44/81 Технічні та прикладні науки, галузі економіки
65 Харчова промисловість
65.35 Кондитерська промисловість
65.35.35 Використання нетрадиційної сировини, замінників цукру в кондитерській промисловості (тези)
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-3 of 3 (Search time: 0.002 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2023
Композиційні суміші з борошна «Здоров’я» і керобу для нових видів борошняних кондитерських виробів
Кравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail
;
Романовська, Ольга Леонідівна / Romanovska, Olha
2020
Якість бісквітних напівфабрикатів з борошном «Здоров’я» та порошком керобу
Кравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail
;
Романовська, Ольга Леонідівна / Romanovska, Olha
2022
Технологія медово-житньої закваски
Кравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail
;
Романовська, Ольга Леонідівна / Romanovska, Olha
Discover
Author
3
Кравченко, Михайло Федорович / Kr...
3
Романовська, Ольга Леонідівна / R...
Subject
1
рецептура хліба
.
< previous
Date issued
1
2020
1
2022
1
2023
Has File(s)
3
true