Skip navigation
DSpace logo
  • Home
  • Browse
    • Communities
      & Collections
    • Browse Items by:
    • Issue Date
    • Author
    • Title
    • Subject
  • Language
    • English
    • русский
    • українська
  • Sign on to:
    • My DSpace
    • Receive email
      updates
    • Edit Profile
DSpace logo

  1. Репозитарій ЧТЕІ ДТЕУ
  2. Тези конференцій
  3. 44/81 Технічні та прикладні науки, галузі економіки
  4. 65 Харчова промисловість
  5. 65.35 Кондитерська промисловість

65.35.35 Використання нетрадиційної сировини, замінників цукру в кондитерській промисловості (тези) Collection home page

Logo

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 3 of 3
Issue DateTitleAuthor(s)
2023Композиційні суміші з борошна «Здоров’я» і керобу для нових видів борошняних кондитерських виробівКравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail; Романовська, Ольга Леонідівна / Romanovska, Olha
2020Якість бісквітних напівфабрикатів з борошном «Здоров’я» та порошком керобуКравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail; Романовська, Ольга Леонідівна / Romanovska, Olha
2022Технологія медово-житньої закваскиКравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail; Романовська, Ольга Леонідівна / Romanovska, Olha
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 3 of 3

Discover

Author
  • 3 Кравченко, Михайло Федорович / Kr...
  • 3 Романовська, Ольга Леонідівна / R...
Subject
  • 1 KTIOL-BF
  • 1 борошно «Здоров’я»
  • 1 бісквіт
  • 1 бісквітні напівфабрикати
  • 1 екоолії
  • 1 житнє борошно
  • 1 кодекс Аліментаріус
  • 1 концепцїія здоров’я
  • 1 медово-житня закваска
  • 1 порошок керобу
  • . next >
Date issued
  • 1 2020
  • 1 2022
  • 1 2023
Has File(s)
  • 3 true
Theme by Logo CINECA

DSpace Software Copyright © 2002-2013  Duraspace - Feedback