Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2403
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кравченко, Михайло Федорович | - |
dc.contributor.author | Михайлик, Віталій Сергійович | - |
dc.contributor.author | Марусяк, Тетяна Михайлівна | - |
dc.date.accessioned | 2024-09-27T09:57:51Z | - |
dc.date.available | 2024-09-27T09:57:51Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.other | УДК 664.68 | - |
dc.identifier.uri | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2403 | - |
dc.description.abstract | У статті наведено розрахунок оптимального співвідношення композиційної суміші шротів у технології пісочного печива. Планування експерименту було виконано за ортогональним симетричним планом Бокса-Бенкена. В результаті проведених експериментальних та розрахункових досліджень були визначені концентрації шротів волоського горіха і кунжуту. Було побудовано поверхню відгуку. | uk_UK |
dc.language.iso | uk | uk_UK |
dc.publisher | Кравченко М. Ф. ВИЗНАЧЕННЯ ОПТИМАЛЬНОГО СПІВВІДНОШЕННЯ КОМПОЗИЦІЙНОЇ СУМІШІ ШРОТІВ У ТЕХНОЛОГІЇ ПІСОЧНОГО ПЕЧИВА / М. Ф. Кравченко, В. С. Михайлик, Т. М. Марусяк // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства. – 2019. – Вип. 207. – С. 195–200. | uk_UK |
dc.subject | хімічний склад | uk_UK |
dc.subject | шрот | uk_UK |
dc.subject | насіння кунжуту | uk_UK |
dc.subject | волоський горіх | uk_UK |
dc.subject | математичне моделювання | uk_UK |
dc.subject | пісочне печиво | uk_UK |
dc.subject | chemical composition | uk_UK |
dc.subject | flour | uk_UK |
dc.subject | sesame seeds | uk_UK |
dc.subject | walnut | uk_UK |
dc.subject | mathematical modeling | uk_UK |
dc.subject | shortbread cookies | uk_UK |
dc.title | Визначення оптимального співвідношення композиційної суміші шротів у технології пісочного печива | uk_UK |
dc.title.alternative | Determination Optimal Ratio of a Compositional Mixture of Oilseeds in Sandy Cookies Technology | uk_UK |
dc.type | Article | uk_UK |
Appears in Collections: | 65.35.35 Використання нетрадиційної сировини, замінників цукру в кондитерській промисловості |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Kravchenko_determination optimal ratio.pdf | основний текст | 378.57 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.