Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2403
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКравченко, Михайло Федорович-
dc.contributor.authorМихайлик, Віталій Сергійович-
dc.contributor.authorМарусяк, Тетяна Михайлівна-
dc.date.accessioned2024-09-27T09:57:51Z-
dc.date.available2024-09-27T09:57:51Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.otherУДК 664.68-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2403-
dc.description.abstractУ статті наведено розрахунок оптимального співвідношення композиційної суміші шротів у технології пісочного печива. Планування експерименту було виконано за ортогональним симетричним планом Бокса-Бенкена. В результаті проведених експериментальних та розрахункових досліджень були визначені концентрації шротів волоського горіха і кунжуту. Було побудовано поверхню відгуку.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherКравченко М. Ф. ВИЗНАЧЕННЯ ОПТИМАЛЬНОГО СПІВВІДНОШЕННЯ КОМПОЗИЦІЙНОЇ СУМІШІ ШРОТІВ У ТЕХНОЛОГІЇ ПІСОЧНОГО ПЕЧИВА / М. Ф. Кравченко, В. С. Михайлик, Т. М. Марусяк // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства. – 2019. – Вип. 207. – С. 195–200.uk_UK
dc.subjectхімічний складuk_UK
dc.subjectшротuk_UK
dc.subjectнасіння кунжутуuk_UK
dc.subjectволоський горіхuk_UK
dc.subjectматематичне моделюванняuk_UK
dc.subjectпісочне печивоuk_UK
dc.subjectchemical compositionuk_UK
dc.subjectflouruk_UK
dc.subjectsesame seedsuk_UK
dc.subjectwalnutuk_UK
dc.subjectmathematical modelinguk_UK
dc.subjectshortbread cookiesuk_UK
dc.titleВизначення оптимального співвідношення композиційної суміші шротів у технології пісочного печиваuk_UK
dc.title.alternativeDetermination Optimal Ratio of a Compositional Mixture of Oilseeds in Sandy Cookies Technologyuk_UK
dc.typeArticleuk_UK
Appears in Collections:65.35.35 Використання нетрадиційної сировини, замінників цукру в кондитерській промисловості

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Kravchenko_determination optimal ratio.pdfосновний текст378.57 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.