Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2403
Назва: Визначення оптимального співвідношення композиційної суміші шротів у технології пісочного печива
Інші назви: Determination Optimal Ratio of a Compositional Mixture of Oilseeds in Sandy Cookies Technology
Автори: Кравченко, Михайло Федорович
Михайлик, Віталій Сергійович
Марусяк, Тетяна Михайлівна
Теми: хімічний склад
шрот
насіння кунжуту
волоський горіх
математичне моделювання
пісочне печиво
chemical composition
flour
sesame seeds
walnut
mathematical modeling
shortbread cookies
Дата публікації: 2019
Видавництво: Кравченко М. Ф. ВИЗНАЧЕННЯ ОПТИМАЛЬНОГО СПІВВІДНОШЕННЯ КОМПОЗИЦІЙНОЇ СУМІШІ ШРОТІВ У ТЕХНОЛОГІЇ ПІСОЧНОГО ПЕЧИВА / М. Ф. Кравченко, В. С. Михайлик, Т. М. Марусяк // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства. – 2019. – Вип. 207. – С. 195–200.
Короткий огляд (реферат): У статті наведено розрахунок оптимального співвідношення композиційної суміші шротів у технології пісочного печива. Планування експерименту було виконано за ортогональним симетричним планом Бокса-Бенкена. В результаті проведених експериментальних та розрахункових досліджень були визначені концентрації шротів волоського горіха і кунжуту. Було побудовано поверхню відгуку.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2403
Розташовується у зібраннях:65.35.35 Використання нетрадиційної сировини, замінників цукру в кондитерській промисловості

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kravchenko_determination optimal ratio.pdfосновний текст378.57 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.