Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2403| Назва: | Визначення оптимального співвідношення композиційної суміші шротів у технології пісочного печива |
| Інші назви: | Determination Optimal Ratio of a Compositional Mixture of Oilseeds in Sandy Cookies Technology |
| Автори: | Кравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail Михайлик, Віталій Сергійович Марусяк, Тетяна Михайлівна / Marusyak, Tatiana |
| Теми: | хімічний склад шрот насіння кунжуту волоський горіх математичне моделювання пісочне печиво chemical composition flour sesame seeds walnut mathematical modeling shortbread cookies |
| Дата публікації: | 2019 |
| Видавництво: | Кравченко М. Ф. ВИЗНАЧЕННЯ ОПТИМАЛЬНОГО СПІВВІДНОШЕННЯ КОМПОЗИЦІЙНОЇ СУМІШІ ШРОТІВ У ТЕХНОЛОГІЇ ПІСОЧНОГО ПЕЧИВА / М. Ф. Кравченко, В. С. Михайлик, Т. М. Марусяк // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства. – 2019. – Вип. 207. – С. 195–200. |
| Короткий огляд (реферат): | У статті наведено розрахунок оптимального співвідношення композиційної суміші шротів у технології пісочного печива. Планування експерименту було виконано за ортогональним симетричним планом Бокса-Бенкена. В результаті проведених експериментальних та розрахункових досліджень були визначені концентрації шротів волоського горіха і кунжуту. Було побудовано поверхню відгуку. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2403 |
| Розташовується у зібраннях: | 65.35.35 Використання нетрадиційної сировини, замінників цукру в кондитерській промисловості |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Kravchenko_determination optimal ratio.pdf | основний текст | 378.57 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.