Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2402
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorКравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail-
dc.contributor.authorРомановська, Ольга Леонідівна / Romanovska, Olha-
dc.date.accessioned2024-09-27T09:50:51Z-
dc.date.available2024-09-27T09:50:51Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationDOI https://doi.org/10.30525/978-9934-26-328-6-5uk_UK
dc.identifier.otherУДК 664.6-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2402-
dc.description.abstractНа основі аналітичного огляду вітчизняної та зарубіжної літератури доведено доцільність використання борошна «Здоров’я» та порошку керобу у технології бісквітних виробів. Досліджено реологічні властивості бісквітного тіста, отримано фізичні та мікробіологічні показники випечених бісквітних напівфабрикатів з борошном «Здоров’я» та порошком керобу. Розроблено технологію і проведено комплексну оцінку якості бісквітних виробів; затверджено нормативну документацію на нові бісквітні вироби, які впроваджено у закладах ресторанного господарства.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherКравченко М. Ф. ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ З БОРОШНЯНИХ СУМІШЕЙ / М. Ф. Кравченко, О. Л. Романовська // Sustainable food chain and safety through science, knowledge and business : scientific monograph. – Riga, Latvia : Baltija Publishing, 2023. – P. 99–116. – DOI https://doi.org/10.30525/978-9934-26-328-6-5.uk_UK
dc.subjectбісквітні виробиuk_UK
dc.subjectборошняні суміші борошняні кондитерські виробиuk_UK
dc.subjectхарчові технологіїuk_UK
dc.subjectборошноuk_UK
dc.subjectпророщене зерно пшениціuk_UK
dc.subjectпорошок керобуuk_UK
dc.titleІнноваційні технології борошняних кондитерських виробів з борошняних сумішейuk_UK
dc.title.alternativeInnovative Technologies of Flour Confectionery Products from Flour Mixturesen
dc.typeArticleuk_UK
Располагается в коллекциях:65.35.35 Використання нетрадиційної сировини, замінників цукру в кондитерській промисловості

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Kravchenko_innovative technologies of flour.pdfосновний текст903.15 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.