Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2402
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кравченко, Михайло Федорович | - |
dc.contributor.author | Романовська, Ольга Леонідівна | - |
dc.date.accessioned | 2024-09-27T09:50:51Z | - |
dc.date.available | 2024-09-27T09:50:51Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | DOI https://doi.org/10.30525/978-9934-26-328-6-5 | uk_UK |
dc.identifier.other | УДК 664.6 | - |
dc.identifier.uri | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2402 | - |
dc.description.abstract | На основі аналітичного огляду вітчизняної та зарубіжної літератури доведено доцільність використання борошна «Здоров’я» та порошку керобу у технології бісквітних виробів. Досліджено реологічні властивості бісквітного тіста, отримано фізичні та мікробіологічні показники випечених бісквітних напівфабрикатів з борошном «Здоров’я» та порошком керобу. Розроблено технологію і проведено комплексну оцінку якості бісквітних виробів; затверджено нормативну документацію на нові бісквітні вироби, які впроваджено у закладах ресторанного господарства. | uk_UK |
dc.language.iso | uk | uk_UK |
dc.publisher | Кравченко М. Ф. ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ З БОРОШНЯНИХ СУМІШЕЙ / М. Ф. Кравченко, О. Л. Романовська // Sustainable food chain and safety through science, knowledge and business : scientific monograph. – Riga, Latvia : Baltija Publishing, 2023. – P. 99–116. – DOI https://doi.org/10.30525/978-9934-26-328-6-5. | uk_UK |
dc.subject | бісквітні вироби | uk_UK |
dc.subject | борошняні суміші борошняні кондитерські вироби | uk_UK |
dc.subject | харчові технології | uk_UK |
dc.subject | борошно | uk_UK |
dc.subject | пророщене зерно пшениці | uk_UK |
dc.subject | порошок керобу | uk_UK |
dc.title | Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів з борошняних сумішей | uk_UK |
dc.title.alternative | Innovative Technologies of Flour Confectionery Products from Flour Mixtures | uk_UK |
dc.type | Article | uk_UK |
Appears in Collections: | 65.35.35 Використання нетрадиційної сировини, замінників цукру в кондитерській промисловості |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Kravchenko_innovative technologies of flour.pdf | основний текст | 903.15 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.