Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2402Полная запись метаданных
| Поле DC | Значение | Язык |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Кравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail | - |
| dc.contributor.author | Романовська, Ольга Леонідівна / Romanovska, Olha | - |
| dc.date.accessioned | 2024-09-27T09:50:51Z | - |
| dc.date.available | 2024-09-27T09:50:51Z | - |
| dc.date.issued | 2023 | - |
| dc.identifier.citation | DOI https://doi.org/10.30525/978-9934-26-328-6-5 | uk_UK |
| dc.identifier.other | УДК 664.6 | - |
| dc.identifier.uri | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2402 | - |
| dc.description.abstract | На основі аналітичного огляду вітчизняної та зарубіжної літератури доведено доцільність використання борошна «Здоров’я» та порошку керобу у технології бісквітних виробів. Досліджено реологічні властивості бісквітного тіста, отримано фізичні та мікробіологічні показники випечених бісквітних напівфабрикатів з борошном «Здоров’я» та порошком керобу. Розроблено технологію і проведено комплексну оцінку якості бісквітних виробів; затверджено нормативну документацію на нові бісквітні вироби, які впроваджено у закладах ресторанного господарства. | uk_UK |
| dc.language.iso | uk | uk_UK |
| dc.publisher | Кравченко М. Ф. ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ З БОРОШНЯНИХ СУМІШЕЙ / М. Ф. Кравченко, О. Л. Романовська // Sustainable food chain and safety through science, knowledge and business : scientific monograph. – Riga, Latvia : Baltija Publishing, 2023. – P. 99–116. – DOI https://doi.org/10.30525/978-9934-26-328-6-5. | uk_UK |
| dc.subject | бісквітні вироби | uk_UK |
| dc.subject | борошняні суміші борошняні кондитерські вироби | uk_UK |
| dc.subject | харчові технології | uk_UK |
| dc.subject | борошно | uk_UK |
| dc.subject | пророщене зерно пшениці | uk_UK |
| dc.subject | порошок керобу | uk_UK |
| dc.title | Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів з борошняних сумішей | uk_UK |
| dc.title.alternative | Innovative Technologies of Flour Confectionery Products from Flour Mixtures | en |
| dc.type | Article | uk_UK |
| Располагается в коллекциях: | 65.35.35 Використання нетрадиційної сировини, замінників цукру в кондитерській промисловості | |
Файлы этого ресурса:
| Файл | Описание | Размер | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Kravchenko_innovative technologies of flour.pdf | основний текст | 903.15 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.