Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2402
Назва: Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів з борошняних сумішей
Інші назви: Innovative Technologies of Flour Confectionery Products from Flour Mixtures
Автори: Кравченко, Михайло Федорович
Романовська, Ольга Леонідівна
Теми: бісквітні вироби
борошняні суміші борошняні кондитерські вироби
харчові технології
борошно
пророщене зерно пшениці
порошок керобу
Дата публікації: 2023
Видавництво: Кравченко М. Ф. ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ З БОРОШНЯНИХ СУМІШЕЙ / М. Ф. Кравченко, О. Л. Романовська // Sustainable food chain and safety through science, knowledge and business : scientific monograph. – Riga, Latvia : Baltija Publishing, 2023. – P. 99–116. – DOI https://doi.org/10.30525/978-9934-26-328-6-5.
Бібліографічний опис: DOI https://doi.org/10.30525/978-9934-26-328-6-5
Короткий огляд (реферат): На основі аналітичного огляду вітчизняної та зарубіжної літератури доведено доцільність використання борошна «Здоров’я» та порошку керобу у технології бісквітних виробів. Досліджено реологічні властивості бісквітного тіста, отримано фізичні та мікробіологічні показники випечених бісквітних напівфабрикатів з борошном «Здоров’я» та порошком керобу. Розроблено технологію і проведено комплексну оцінку якості бісквітних виробів; затверджено нормативну документацію на нові бісквітні вироби, які впроваджено у закладах ресторанного господарства.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2402
Розташовується у зібраннях:65.35.35 Використання нетрадиційної сировини, замінників цукру в кондитерській промисловості

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kravchenko_innovative technologies of flour.pdfосновний текст903.15 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.