Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2402
Название: Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів з борошняних сумішей
Другие названия: Innovative Technologies of Flour Confectionery Products from Flour Mixtures
Авторы: Кравченко, Михайло Федорович
Романовська, Ольга Леонідівна
Ключевые слова: бісквітні вироби
борошняні суміші борошняні кондитерські вироби
харчові технології
борошно
пророщене зерно пшениці
порошок керобу
Дата публикации: 2023
Издатель: Кравченко М. Ф. ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ З БОРОШНЯНИХ СУМІШЕЙ / М. Ф. Кравченко, О. Л. Романовська // Sustainable food chain and safety through science, knowledge and business : scientific monograph. – Riga, Latvia : Baltija Publishing, 2023. – P. 99–116. – DOI https://doi.org/10.30525/978-9934-26-328-6-5.
Библиографическое описание: DOI https://doi.org/10.30525/978-9934-26-328-6-5
Аннотация: На основі аналітичного огляду вітчизняної та зарубіжної літератури доведено доцільність використання борошна «Здоров’я» та порошку керобу у технології бісквітних виробів. Досліджено реологічні властивості бісквітного тіста, отримано фізичні та мікробіологічні показники випечених бісквітних напівфабрикатів з борошном «Здоров’я» та порошком керобу. Розроблено технологію і проведено комплексну оцінку якості бісквітних виробів; затверджено нормативну документацію на нові бісквітні вироби, які впроваджено у закладах ресторанного господарства.
URI: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2402
Располагается в коллекциях:65.35.35 Використання нетрадиційної сировини, замінників цукру в кондитерській промисловості

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Kravchenko_innovative technologies of flour.pdfосновний текст903.15 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.