Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2402| Title: | Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів з борошняних сумішей |
| Other Titles: | Innovative Technologies of Flour Confectionery Products from Flour Mixtures |
| Authors: | Кравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail Романовська, Ольга Леонідівна / Romanovska, Olha |
| Keywords: | бісквітні вироби борошняні суміші борошняні кондитерські вироби харчові технології борошно пророщене зерно пшениці порошок керобу |
| Issue Date: | 2023 |
| Publisher: | Кравченко М. Ф. ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ З БОРОШНЯНИХ СУМІШЕЙ / М. Ф. Кравченко, О. Л. Романовська // Sustainable food chain and safety through science, knowledge and business : scientific monograph. – Riga, Latvia : Baltija Publishing, 2023. – P. 99–116. – DOI https://doi.org/10.30525/978-9934-26-328-6-5. |
| Citation: | DOI https://doi.org/10.30525/978-9934-26-328-6-5 |
| Abstract: | На основі аналітичного огляду вітчизняної та зарубіжної літератури доведено доцільність використання борошна «Здоров’я» та порошку керобу у технології бісквітних виробів. Досліджено реологічні властивості бісквітного тіста, отримано фізичні та мікробіологічні показники випечених бісквітних напівфабрикатів з борошном «Здоров’я» та порошком керобу. Розроблено технологію і проведено комплексну оцінку якості бісквітних виробів; затверджено нормативну документацію на нові бісквітні вироби, які впроваджено у закладах ресторанного господарства. |
| URI: | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2402 |
| Appears in Collections: | 65.35.35 Використання нетрадиційної сировини, замінників цукру в кондитерській промисловості |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Kravchenko_innovative technologies of flour.pdf | основний текст | 903.15 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.