Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2379Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Чаплінський, Юрій Богданович / Chaplinskyi, Yurii | - |
| dc.contributor.author | Гричук, Надія | - |
| dc.date.accessioned | 2024-09-25T21:12:19Z | - |
| dc.date.available | 2024-09-25T21:12:19Z | - |
| dc.date.issued | 2019-03-29 | - |
| dc.identifier.other | УДК 338.48 | - |
| dc.identifier.uri | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2379 | - |
| dc.description.abstract | Визначено особливості неймінгу в ресторанному бізнесі. Встановлено, що основне завдання неймінгу – знайти назву, яка не тільки відображала б ідею і характер нового бренду, але також була б простою, яскравою, такою, що осідає в пам’яті. Запропоновано окремі шлахи вдосконалення неймінгу. The peculiarities of naming in the restaurant business are determined. It was established that the main task of naming is to find a name that would not only reflect the idea and character of the new brand, but would also be simple, bright, and memorable. Separate ways of improving naming are proposed. | uk_UK |
| dc.language.iso | uk | uk_UK |
| dc.publisher | Чаплінський Ю. Б. НЕЙМІНГ В РЕСТОРАННОМУ ГОСПОДАРСТВІ / Ю. Б. Чаплінський Ю.Б., Н. І. Гричук // Розвиток сучасної науки: теорія, практика, інновації : матеріали ХV Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 29 березня 2019 р. – Ч. 2. – Дніпро : ГО «НОК», 2019. – С. 42–45. | uk_UK |
| dc.subject | неймінг | uk_UK |
| dc.subject | ресторанний бізнес | uk_UK |
| dc.subject | бренд | uk_UK |
| dc.title | Неймінг в ресторанному господарстві | uk_UK |
| dc.title.alternative | Naming in the restaurant industry | uk_UK |
| dc.type | Other | uk_UK |
| Розташовується у зібраннях: | 06.81.03 Основи підприємництва, маркетингу (тези) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Chaplinskyi_Dnipro_19.2pdf.pdf | основний текст | 357.58 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.