Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2379
Назва: | Неймінг в ресторанному господарстві |
Інші назви: | Naming in the restaurant industry |
Автори: | Чаплінський, Юрій Богданович Гричук, Надія |
Теми: | неймінг ресторанний бізнес бренд |
Дата публікації: | 29-бер-2019 |
Видавництво: | Чаплінський Ю. Б. НЕЙМІНГ В РЕСТОРАННОМУ ГОСПОДАРСТВІ / Ю. Б. Чаплінський Ю.Б., Н. І. Гричук // Розвиток сучасної науки: теорія, практика, інновації : матеріали ХV Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 29 березня 2019 р. – Ч. 2. – Дніпро : ГО «НОК», 2019. – С. 42–45. |
Короткий огляд (реферат): | Визначено особливості неймінгу в ресторанному бізнесі. Встановлено, що основне завдання неймінгу – знайти назву, яка не тільки відображала б ідею і характер нового бренду, але також була б простою, яскравою, такою, що осідає в пам’яті. Запропоновано окремі шлахи вдосконалення неймінгу. The peculiarities of naming in the restaurant business are determined. It was established that the main task of naming is to find a name that would not only reflect the idea and character of the new brand, but would also be simple, bright, and memorable. Separate ways of improving naming are proposed. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2379 |
Розташовується у зібраннях: | 06.81.03 Основи підприємництва, маркетингу (тези) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Chaplinskyi_Dnipro_19.2pdf.pdf | основний текст | 357.58 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.