Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2347
Назва: Theoretical Description for Lugduname and Perillartin Electrochemical Determination by Cathodic Route
Автори: Tkach, Volodymyr
Morozova, Tetiana
Kushnir, Marta
Prymachenko, Serhii
Oliveira, Sílvio
Yuzkova, Valentyna
Ivanushko, Yana
Garcia, Jarem
Nikitchenko, Liliya
Yagodynets, Petro
Kormosh, Zholt
Palamarek, Karina
Chychun, Valentyna
Bagrii, Konon
Martins, José Inácio Ferrão da Paiva
Khmeliar, Inesa
Kushnir, Lesya
Sabadyshyn, Rostyslav
Lysytsia, Dmytro
Musayeva, Dilfuza
Lavrik, Ruslan
Chikun, Nadiia
Hryhorenko, Oleh
Palienko, Olena
Khargeliia, Dariia
Karputina, Margaryta
Bazhay-Zhezherun, Svitlana
Romanova, Zoriana
Maria João, Monteiro
Khrutba, Viktoria
Теми: lugduname
stable steady-state
perillartin
sugar substitutes
electrochemical oscillations
electrochemical sensor
Дата публікації: 2024
Видавництво: THEORETICAL DESCRIPTION FOR LUGDUNAME AND PERILLARTIN ELECTROCHEMICAL DETERMINATION BY CATHODIC ROUTE / V. V. Tkach, T. V. Morozova, M. V. Kushnir, S. V. Prymachenko, S. C. de Oliveira, V. D. Yuzkova, Y. G. Ivanushko, J. R. Garcia, L. O. Nikitchenko, P. I. Yagodynets, Z. O. Kormosh, K. V. Palamarek, V. A. Chychun, K. L. Bagrii and other // Letters in Applied NanoBioScience. – 2024. – Vol. 13(4). – № 162. – DOI: https://doi.org/10.33263/LIANBS134.162.
Бібліографічний опис: https://nanobioletters.com/wp-content/uploads/2024/09/LIANBS134.162.pdf
Короткий огляд (реферат): In this work, the possibility of lugduname and perillartin electrochemical determination by cathodic process has been given. Both substances are reduced, forming the amino group, which may become protonated in an acidic medium, affecting the DEL ionic force and thereby affecting the analytical signal interpretation. Although even in the acidic medium, the system is electroanalytical efficient, it is recommended to use the neutral or mildly acidic medium for the electroanalytical process. This permits us to use the electrochemical sensor to monitor the sweetener concentration in most soft beverages.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2347
Розташовується у зібраннях:65.35.03 Склад, характеристики й методи дослідження сировини та продуктів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
palamarek_Theoretical Description.pdfосновний текст245.14 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.