Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2347
Название: Theoretical Description for Lugduname and Perillartin Electrochemical Determination by Cathodic Route
Авторы: Tkach, Volodymyr
Morozova, Tetiana
Kushnir, Marta
Prymachenko, Serhii
Oliveira, Sílvio
Yuzkova, Valentyna
Ivanushko, Yana
Garcia, Jarem
Nikitchenko, Liliya
Yagodynets, Petro
Kormosh, Zholt
Palamarek, Karina
Chychun, Valentyna
Bagrii, Konon
Martins, José Inácio Ferrão da Paiva
Khmeliar, Inesa
Kushnir, Lesya
Sabadyshyn, Rostyslav
Lysytsia, Dmytro
Musayeva, Dilfuza
Lavrik, Ruslan
Chikun, Nadiia
Hryhorenko, Oleh
Palienko, Olena
Khargeliia, Dariia
Karputina, Margaryta
Bazhay-Zhezherun, Svitlana
Romanova, Zoriana
Maria João, Monteiro
Khrutba, Viktoria
Ключевые слова: lugduname
stable steady-state
perillartin
sugar substitutes
electrochemical oscillations
electrochemical sensor
Дата публикации: 2024
Издатель: THEORETICAL DESCRIPTION FOR LUGDUNAME AND PERILLARTIN ELECTROCHEMICAL DETERMINATION BY CATHODIC ROUTE / V. V. Tkach, T. V. Morozova, M. V. Kushnir, S. V. Prymachenko, S. C. de Oliveira, V. D. Yuzkova, Y. G. Ivanushko, J. R. Garcia, L. O. Nikitchenko, P. I. Yagodynets, Z. O. Kormosh, K. V. Palamarek, V. A. Chychun, K. L. Bagrii and other // Letters in Applied NanoBioScience. – 2024. – Vol. 13(4). – № 162. – DOI: https://doi.org/10.33263/LIANBS134.162.
Библиографическое описание: https://nanobioletters.com/wp-content/uploads/2024/09/LIANBS134.162.pdf
Аннотация: In this work, the possibility of lugduname and perillartin electrochemical determination by cathodic process has been given. Both substances are reduced, forming the amino group, which may become protonated in an acidic medium, affecting the DEL ionic force and thereby affecting the analytical signal interpretation. Although even in the acidic medium, the system is electroanalytical efficient, it is recommended to use the neutral or mildly acidic medium for the electroanalytical process. This permits us to use the electrochemical sensor to monitor the sweetener concentration in most soft beverages.
URI: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2347
Располагается в коллекциях:65.35.03 Склад, характеристики й методи дослідження сировини та продуктів

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
palamarek_Theoretical Description.pdfосновний текст245.14 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.