Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2347
Название: | Theoretical Description for Lugduname and Perillartin Electrochemical Determination by Cathodic Route |
Авторы: | Tkach, Volodymyr Morozova, Tetiana Kushnir, Marta Prymachenko, Serhii Oliveira, Sílvio Yuzkova, Valentyna Ivanushko, Yana Garcia, Jarem Nikitchenko, Liliya Yagodynets, Petro Kormosh, Zholt Palamarek, Karina Chychun, Valentyna Bagrii, Konon Martins, José Inácio Ferrão da Paiva Khmeliar, Inesa Kushnir, Lesya Sabadyshyn, Rostyslav Lysytsia, Dmytro Musayeva, Dilfuza Lavrik, Ruslan Chikun, Nadiia Hryhorenko, Oleh Palienko, Olena Khargeliia, Dariia Karputina, Margaryta Bazhay-Zhezherun, Svitlana Romanova, Zoriana Maria João, Monteiro Khrutba, Viktoria |
Ключевые слова: | lugduname stable steady-state perillartin sugar substitutes electrochemical oscillations electrochemical sensor |
Дата публикации: | 2024 |
Издатель: | THEORETICAL DESCRIPTION FOR LUGDUNAME AND PERILLARTIN ELECTROCHEMICAL DETERMINATION BY CATHODIC ROUTE / V. V. Tkach, T. V. Morozova, M. V. Kushnir, S. V. Prymachenko, S. C. de Oliveira, V. D. Yuzkova, Y. G. Ivanushko, J. R. Garcia, L. O. Nikitchenko, P. I. Yagodynets, Z. O. Kormosh, K. V. Palamarek, V. A. Chychun, K. L. Bagrii and other // Letters in Applied NanoBioScience. – 2024. – Vol. 13(4). – № 162. – DOI: https://doi.org/10.33263/LIANBS134.162. |
Библиографическое описание: | https://nanobioletters.com/wp-content/uploads/2024/09/LIANBS134.162.pdf |
Аннотация: | In this work, the possibility of lugduname and perillartin electrochemical determination by cathodic process has been given. Both substances are reduced, forming the amino group, which may become protonated in an acidic medium, affecting the DEL ionic force and thereby affecting the analytical signal interpretation. Although even in the acidic medium, the system is electroanalytical efficient, it is recommended to use the neutral or mildly acidic medium for the electroanalytical process. This permits us to use the electrochemical sensor to monitor the sweetener concentration in most soft beverages. |
URI: | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2347 |
Располагается в коллекциях: | 65.35.03 Склад, характеристики й методи дослідження сировини та продуктів |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
palamarek_Theoretical Description.pdf | основний текст | 245.14 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.