Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2269
Название: | Удосконалення структури витрат на підприємстві |
Другие названия: | Improvement of the cost structure at the enterprise |
Авторы: | Угрин, Сергій Миколайович |
Ключевые слова: | витрати costs операційні витрати operating costs амортизація depreciation бюджетування budgeting стратегічний аналіз strategic analysis ціноутворення pricing |
Дата публикации: | 2023 |
Издатель: | Угрин С. М. Удосконалення структури витрат на підприємстві Improvement of the cost structure at the enterprise ; спец. 072 «Фінaнси, бaнківськa спрaвa тa стрaxyвaння» спеціалізації «Державні фінанси» / С. М. Угрин ; наук. кер. О. В. Малярчук. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2023. – 59 с. |
Аннотация: | Однією з ключових та складних завдань для підприємств є обрання оптимального варіанту управління витратами у системі стратегічного розвитку. Управління витратами становить важливий компонент загального управління діяльністю підприємств. Його суть полягає в систематичному впливі на формування витрат, контролі їх рівня та економічному стимулюванні їх зниження. Вміння ефективно керувати витратами та отримувати максимальну вигоду від цього є ключовим фактором стабільності функціонування підприємства на ринкових умовах. В роботі досліджено сутність, види та класифікацію витрат підприємства, визначено методики формування витрат. Проведено аналіз фінансово-господарської діяльності підприємства, проаналізовано особливості формування витрат, розроблено систему організаційно-економічних заходів зниження витрат виробництва на досліджуваному підприємстві. |
URI: | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2269 |
Располагается в коллекциях: | магістр |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
YGRIN_072.pdf | основний текст | 1.25 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.