Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2254
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГлібчук, Галина Василівна-
dc.date.accessioned2024-09-03T18:28:25Z-
dc.date.available2024-09-03T18:28:25Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2254-
dc.description.abstractВажлива роль в забезпеченні всебічної інтенсифікації виробництва і підвищення його ефективності належить прибутку. Удосконалення господарського механізму пов’язано з необхідністю більш повного використання таких інструментів, як господарський розрахунок, прибуток, рентабельність, кредит і фінанси. В роботі розглянуто питання ефективного управління формуванням i розподілом прибутку, використання сучасних методів аналізу та планування його на підприємстві, що передбачає побудову відповідних організаційно-методологічних систем цього аналізу, планування та управління. Проведено аналіз впливу факторів, що спричинили зміну обсягу прибутку, обґрунтовано стратегію формування прибутку підприємства на наступний період.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherГлібчук Г. В. Розробка політики управління прибутком підприємства  Development of the company’s profit management policy ; спец. 072 «Фінaнси, бaнківськa спрaвa тa стрaxyвaння» спеціалізації «Державні фінанси» / Г. В. Глібчук ; наук. кер. І. Р. Лошенюк. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2023. – 57 с.uk_UK
dc.subjectприбутокuk_UK
dc.subjectprofituk_UK
dc.subjectрентабельністьuk_UK
dc.subjectprofitabilityuk_UK
dc.subjectваловий прибутокuk_UK
dc.subjectgross profituk_UK
dc.subjectчистий прибутокuk_UK
dc.subjectnet profituk_UK
dc.subjectзбитокuk_UK
dc.subjectlossuk_UK
dc.titleРозробка політики управління прибутком підприємстваuk_UK
dc.title.alternativeDevelopment of the company’s profit management policyuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Appears in Collections:магістр

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
GLIBCHYK_072.pdfосновний файл1.48 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.