Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2221
Название: | Резерви зростання прибутку сільськогосподарського підприємства |
Другие названия: | Reserves for the growth of the profit of the agricultural enterprise |
Авторы: | Кітар, Віталій Сергійович |
Ключевые слова: | рентабельність profit валовий прибуток profitability чистий прибуток gross profit збиток loss |
Дата публикации: | 2023 |
Издатель: | Кітар В. С. Резерви зростання прибутку сільськогосподарського підприємства = Reserves for the growth of the profit of the agricultural enterprise ; спец. 072 «Фінaнси, бaнківськa спрaвa тa стрaxyвaння» / В. С. Кітар ; наук. кер. Л. В. Гут. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2023. – 72 с. |
Аннотация: | Важлива роль в забезпеченні підвищення ефективності діяльності сільськогосподарського підприємства належить прибутку. Особливого значення набуває своєчасна та об'єктивна оцінка фінансових результатів, оскільки жодний власник не повинен нехтувати потенційними можливостями збільшення прибутку (доходу) підприємства, які можна виявити тільки на підставі своєчасного й об'єктивного аналізу фінансових результатів підприємства. В роботі розглянуто питання ефективного управління формуванням прибутку сільськогосподарського підприємства; досліджено методологічні підходи щодо аналізу фінансових результатів. Здійснено оцінку формування прибутку; видів витрат, прибутку та показників рентабельності продукції та підприємства; розроблені шляхи збільшення прибутку та рентабельності; обґрунтовані рекомендації щодо покращення ефективності фінансової діяльності сільськогосподарського підприємства. |
URI: | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2221 |
Располагается в коллекциях: | магістр |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
KITAR_072.pdf | основний текст | 1.03 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.