Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2213
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПлаксій, Сергій Іванович-
dc.date.accessioned2024-08-27T12:06:54Z-
dc.date.available2024-08-27T12:06:54Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2213-
dc.description.abstractПитання забезпечення населення України якісним харчуванням, у тому числі соками та соковмісними напоями, є важливим навіть із погляду продовольчої безпеки. Останнім часом виробництво та споживання соків переживають не найкращі часи. Відбувається скорочення обсягів виробництва та споживання, тому встановлення факторів, що впливають на ці показники, є важливим для наукової та практичної діяльності. Облік як інформаційна база системи управління суб'єкта господарювання забезпечує керівників різних рівнів необхідними даними про процеси і явища, які відбуваються на підприємстві. Саме облік є джерелом інформації для виконання інших функцій управління - планування, аналізу та контролю.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherПлаксій С. І. Організаційно-методичні засади обліку та аналізу органічної продукції на підприємствах плодоовочевої промисловості = Organizational and methodological principles of accounting and analysis of organic products at enterprises of the fruit and vegetable industry : кваліфікаційна робота ; спец. 071 «Облік і оподаткування» ОП «Облік і оподаткування» / С. І. Плаксій ; наук. кер. А. О. Чорновол. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2023. – 57 с.uk_UK
dc.subjectорганічна продукціяuk_UK
dc.subjectorganic productsuk_UK
dc.subjectвиробництвоuk_UK
dc.subjectproductionuk_UK
dc.subjectплодоовочеве підприємствоuk_UK
dc.subjectfruit and vegetable enterpriseuk_UK
dc.subjectоблікuk_UK
dc.subjectaccountinguk_UK
dc.subjectаналізuk_UK
dc.subjectanalysisuk_UK
dc.titleОрганізаційно-методичні засади обліку та аналізу органічної продукції на підприємствах плодоовочевої промисловостіuk_UK
dc.title.alternativeOrganizational and methodological principles of accounting and analysis of organic products at enterprises of the fruit and vegetable industryuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Appears in Collections:магістр

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
PLAKCIU_071.pdfосновний текст466.73 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.