Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2213
Назва: Організаційно-методичні засади обліку та аналізу органічної продукції на підприємствах плодоовочевої промисловості
Інші назви: Organizational and methodological principles of accounting and analysis of organic products at enterprises of the fruit and vegetable industry
Автори: Плаксій, Сергій Іванович
Теми: органічна продукція
organic products
виробництво
production
плодоовочеве підприємство
fruit and vegetable enterprise
облік
accounting
аналіз
analysis
Дата публікації: 2023
Видавництво: Плаксій С. І. Організаційно-методичні засади обліку та аналізу органічної продукції на підприємствах плодоовочевої промисловості = Organizational and methodological principles of accounting and analysis of organic products at enterprises of the fruit and vegetable industry : кваліфікаційна робота ; спец. 071 «Облік і оподаткування» ОП «Облік і оподаткування» / С. І. Плаксій ; наук. кер. А. О. Чорновол. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2023. – 57 с.
Короткий огляд (реферат): Питання забезпечення населення України якісним харчуванням, у тому числі соками та соковмісними напоями, є важливим навіть із погляду продовольчої безпеки. Останнім часом виробництво та споживання соків переживають не найкращі часи. Відбувається скорочення обсягів виробництва та споживання, тому встановлення факторів, що впливають на ці показники, є важливим для наукової та практичної діяльності. Облік як інформаційна база системи управління суб'єкта господарювання забезпечує керівників різних рівнів необхідними даними про процеси і явища, які відбуваються на підприємстві. Саме облік є джерелом інформації для виконання інших функцій управління - планування, аналізу та контролю.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2213
Розташовується у зібраннях:магістр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
PLAKCIU_071.pdfосновний текст466.73 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.