Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2213
Название: | Організаційно-методичні засади обліку та аналізу органічної продукції на підприємствах плодоовочевої промисловості |
Другие названия: | Organizational and methodological principles of accounting and analysis of organic products at enterprises of the fruit and vegetable industry |
Авторы: | Плаксій, Сергій Іванович |
Ключевые слова: | органічна продукція organic products виробництво production плодоовочеве підприємство fruit and vegetable enterprise облік accounting аналіз analysis |
Дата публикации: | 2023 |
Издатель: | Плаксій С. І. Організаційно-методичні засади обліку та аналізу органічної продукції на підприємствах плодоовочевої промисловості = Organizational and methodological principles of accounting and analysis of organic products at enterprises of the fruit and vegetable industry : кваліфікаційна робота ; спец. 071 «Облік і оподаткування» ОП «Облік і оподаткування» / С. І. Плаксій ; наук. кер. А. О. Чорновол. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2023. – 57 с. |
Аннотация: | Питання забезпечення населення України якісним харчуванням, у тому числі соками та соковмісними напоями, є важливим навіть із погляду продовольчої безпеки. Останнім часом виробництво та споживання соків переживають не найкращі часи. Відбувається скорочення обсягів виробництва та споживання, тому встановлення факторів, що впливають на ці показники, є важливим для наукової та практичної діяльності. Облік як інформаційна база системи управління суб'єкта господарювання забезпечує керівників різних рівнів необхідними даними про процеси і явища, які відбуваються на підприємстві. Саме облік є джерелом інформації для виконання інших функцій управління - планування, аналізу та контролю. |
URI: | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2213 |
Располагается в коллекциях: | магістр |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
PLAKCIU_071.pdf | основний текст | 466.73 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.