Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2213
Название: Організаційно-методичні засади обліку та аналізу органічної продукції на підприємствах плодоовочевої промисловості
Другие названия: Organizational and methodological principles of accounting and analysis of organic products at enterprises of the fruit and vegetable industry
Авторы: Плаксій, Сергій Іванович
Ключевые слова: органічна продукція
organic products
виробництво
production
плодоовочеве підприємство
fruit and vegetable enterprise
облік
accounting
аналіз
analysis
Дата публикации: 2023
Издатель: Плаксій С. І. Організаційно-методичні засади обліку та аналізу органічної продукції на підприємствах плодоовочевої промисловості = Organizational and methodological principles of accounting and analysis of organic products at enterprises of the fruit and vegetable industry : кваліфікаційна робота ; спец. 071 «Облік і оподаткування» ОП «Облік і оподаткування» / С. І. Плаксій ; наук. кер. А. О. Чорновол. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2023. – 57 с.
Аннотация: Питання забезпечення населення України якісним харчуванням, у тому числі соками та соковмісними напоями, є важливим навіть із погляду продовольчої безпеки. Останнім часом виробництво та споживання соків переживають не найкращі часи. Відбувається скорочення обсягів виробництва та споживання, тому встановлення факторів, що впливають на ці показники, є важливим для наукової та практичної діяльності. Облік як інформаційна база системи управління суб'єкта господарювання забезпечує керівників різних рівнів необхідними даними про процеси і явища, які відбуваються на підприємстві. Саме облік є джерелом інформації для виконання інших функцій управління - планування, аналізу та контролю.
URI: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2213
Располагается в коллекциях:магістр

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
PLAKCIU_071.pdfосновний текст466.73 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.