Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2212
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПилипчак, Інна Ігорівна-
dc.date.accessioned2024-08-27T11:50:14Z-
dc.date.available2024-08-27T11:50:14Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2212-
dc.description.abstractЕфективність успішного функціонування хлібопекарських підприємств значною мірою залежить від якості, оперативності, достовірності й аналітичності інформації, на основі якої приймаються важливі управлінські рішення. Хлібопекарська галузь – це матеріаломістка галузь промисловості, тому передумовою успішного управління виробничим процесом є управління наявністю та раціональним використанням виробничих запасів. Важлива роль у реалізації поставлених питань належить бухгалтерському обліку і економічному аналізу як одним із функцій управління.uk_UK
dc.publisherПилипчак І. І. Облік та аналіз надходження і використання виробничих запасів підприємства = Accounting and analysis of the receipt and use of production stocks of the enterprise : кваліфікаційна робота ; спец. 071 «Облік і оподаткування» ОП «Облік і оподаткування» / І. І. Пилипчак ; наук. кер. А. О. Чорновол. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2023. – 56 с.uk_UK
dc.subjectвиробничі запасиuk_UK
dc.subjectproduction stocksuk_UK
dc.subjectоборотні активиuk_UK
dc.subjectcurrent assetsuk_UK
dc.subjectхлібопекарське підприємствоuk_UK
dc.subjectbakery enterpriseuk_UK
dc.subjectоблікuk_UK
dc.subjectaccountinguk_UK
dc.subjectаналізuk_UK
dc.subjectanalysisuk_UK
dc.titleОблік та аналіз надходження і використання виробничих запасів підприємстваuk_UK
dc.title.alternativeAccounting and analysis of the receipt and use of production stocks of the enterpriseuk_UK
Appears in Collections:магістр

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
PYLYPCHAK_071.pdfосновний текст2.04 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.