Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2212
Назва: Облік та аналіз надходження і використання виробничих запасів підприємства
Інші назви: Accounting and analysis of the receipt and use of production stocks of the enterprise
Автори: Пилипчак, Інна Ігорівна
Теми: виробничі запаси
production stocks
оборотні активи
current assets
хлібопекарське підприємство
bakery enterprise
облік
accounting
аналіз
analysis
Дата публікації: 2023
Видавництво: Пилипчак І. І. Облік та аналіз надходження і використання виробничих запасів підприємства = Accounting and analysis of the receipt and use of production stocks of the enterprise : кваліфікаційна робота ; спец. 071 «Облік і оподаткування» ОП «Облік і оподаткування» / І. І. Пилипчак ; наук. кер. А. О. Чорновол. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2023. – 56 с.
Короткий огляд (реферат): Ефективність успішного функціонування хлібопекарських підприємств значною мірою залежить від якості, оперативності, достовірності й аналітичності інформації, на основі якої приймаються важливі управлінські рішення. Хлібопекарська галузь – це матеріаломістка галузь промисловості, тому передумовою успішного управління виробничим процесом є управління наявністю та раціональним використанням виробничих запасів. Важлива роль у реалізації поставлених питань належить бухгалтерському обліку і економічному аналізу як одним із функцій управління.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2212
Розташовується у зібраннях:магістр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
PYLYPCHAK_071.pdfосновний текст2.04 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.