Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2212
Название: | Облік та аналіз надходження і використання виробничих запасів підприємства |
Другие названия: | Accounting and analysis of the receipt and use of production stocks of the enterprise |
Авторы: | Пилипчак, Інна Ігорівна |
Ключевые слова: | виробничі запаси production stocks оборотні активи current assets хлібопекарське підприємство bakery enterprise облік accounting аналіз analysis |
Дата публикации: | 2023 |
Издатель: | Пилипчак І. І. Облік та аналіз надходження і використання виробничих запасів підприємства = Accounting and analysis of the receipt and use of production stocks of the enterprise : кваліфікаційна робота ; спец. 071 «Облік і оподаткування» ОП «Облік і оподаткування» / І. І. Пилипчак ; наук. кер. А. О. Чорновол. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2023. – 56 с. |
Аннотация: | Ефективність успішного функціонування хлібопекарських підприємств значною мірою залежить від якості, оперативності, достовірності й аналітичності інформації, на основі якої приймаються важливі управлінські рішення. Хлібопекарська галузь – це матеріаломістка галузь промисловості, тому передумовою успішного управління виробничим процесом є управління наявністю та раціональним використанням виробничих запасів. Важлива роль у реалізації поставлених питань належить бухгалтерському обліку і економічному аналізу як одним із функцій управління. |
URI: | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2212 |
Располагается в коллекциях: | магістр |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
PYLYPCHAK_071.pdf | основний текст | 2.04 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.