Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2212
Название: Облік та аналіз надходження і використання виробничих запасів підприємства
Другие названия: Accounting and analysis of the receipt and use of production stocks of the enterprise
Авторы: Пилипчак, Інна Ігорівна
Ключевые слова: виробничі запаси
production stocks
оборотні активи
current assets
хлібопекарське підприємство
bakery enterprise
облік
accounting
аналіз
analysis
Дата публикации: 2023
Издатель: Пилипчак І. І. Облік та аналіз надходження і використання виробничих запасів підприємства = Accounting and analysis of the receipt and use of production stocks of the enterprise : кваліфікаційна робота ; спец. 071 «Облік і оподаткування» ОП «Облік і оподаткування» / І. І. Пилипчак ; наук. кер. А. О. Чорновол. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2023. – 56 с.
Аннотация: Ефективність успішного функціонування хлібопекарських підприємств значною мірою залежить від якості, оперативності, достовірності й аналітичності інформації, на основі якої приймаються важливі управлінські рішення. Хлібопекарська галузь – це матеріаломістка галузь промисловості, тому передумовою успішного управління виробничим процесом є управління наявністю та раціональним використанням виробничих запасів. Важлива роль у реалізації поставлених питань належить бухгалтерському обліку і економічному аналізу як одним із функцій управління.
URI: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2212
Располагается в коллекциях:магістр

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
PYLYPCHAK_071.pdfосновний текст2.04 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.