Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2212
Title: Облік та аналіз надходження і використання виробничих запасів підприємства
Other Titles: Accounting and analysis of the receipt and use of production stocks of the enterprise
Authors: Пилипчак, Інна Ігорівна
Keywords: виробничі запаси
production stocks
оборотні активи
current assets
хлібопекарське підприємство
bakery enterprise
облік
accounting
аналіз
analysis
Issue Date: 2023
Publisher: Пилипчак І. І. Облік та аналіз надходження і використання виробничих запасів підприємства = Accounting and analysis of the receipt and use of production stocks of the enterprise : кваліфікаційна робота ; спец. 071 «Облік і оподаткування» ОП «Облік і оподаткування» / І. І. Пилипчак ; наук. кер. А. О. Чорновол. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2023. – 56 с.
Abstract: Ефективність успішного функціонування хлібопекарських підприємств значною мірою залежить від якості, оперативності, достовірності й аналітичності інформації, на основі якої приймаються важливі управлінські рішення. Хлібопекарська галузь – це матеріаломістка галузь промисловості, тому передумовою успішного управління виробничим процесом є управління наявністю та раціональним використанням виробничих запасів. Важлива роль у реалізації поставлених питань належить бухгалтерському обліку і економічному аналізу як одним із функцій управління.
URI: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2212
Appears in Collections:магістр

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
PYLYPCHAK_071.pdfосновний текст2.04 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.