Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2190
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДопіряк, Валерій Опанасович-
dc.date.accessioned2024-08-08T13:52:15Z-
dc.date.available2024-08-08T13:52:15Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2190-
dc.description.abstractПідвищення ефективності функціонування підприємств рибної галузі є найважливішим завданням господарських й державних інститутів. Стійкий розвиток підприємств аквакультури вирішальним чином залежить від формування й використання обліково-аналітичного забезпечення управління вирощуванням рибопосадкового матеріалу та товарної риби. В роботі узагальнено теоретичні, методичні та організаційні засади та розроблено практичні рекомендації щодо удосконалення обліково-аналітичного забезпечення управління виробництвом рибопосадкового матеріалу та товарної риби на підприємствах аквакультури.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherДопіряк В. О. Облік і аналіз виробництва продукції аквакультури  Accounting and analysis of production of aquaculture products : кваліфікаційна робота ; спец. 071 «Облік і оподаткування» спеціалізації «Облік і оподаткування» / В. О. Допіряк ; наук. кер. С. В. Рилєєв. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2023. – 69 с.uk_UK
dc.subjectаквакультураuk_UK
dc.subjectaquacultureuk_UK
dc.subjectвиробництвоuk_UK
dc.subjectproductionuk_UK
dc.subjectрибопосадковий матеріалuk_UK
dc.subjectfish planting materialuk_UK
dc.subjectтоварна рибаuk_UK
dc.subjectcommercial fishuk_UK
dc.subjectобліково-аналітичне забезпеченняuk_UK
dc.subjectaccounting and analytical supportuk_UK
dc.titleОблік і аналіз виробництва продукції аквакультуриuk_UK
dc.title.alternativeAccounting and analysis of production of aquaculture productsuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Appears in Collections:магістр

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
DOPIRYAK_071.pdfосновний текст1.2 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.