Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2178
Назва: Облік та аналіз виробництва і собівартості продукції
Інші назви: Accounting and analysis of production and production costs
Автори: Рурак, Аліна Анатоліївна
Теми: консервна промисловість
canning industry
консервне виробництво
canning production
собівартість продукції
cost of production
організація обліку виробництва
organization of accounting for production
управлінський облік виробництва
management accounting of production
аналіз виробничих витрат і собівартості продукції
analysis of production costs and cost of production
Дата публікації: 2023
Видавництво: Рурак А. А. Облік та аналіз виробництва і собівартості продукції  Accounting and analysis of production and production costs : кваліфікаційна робота ; спец. 071 «Облік і оподаткування» спеціалізації «Облік і оподаткування» / А. А. Рурак ; наук. кер. Ю. А. Маначинська. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2023. – 63 с.
Короткий огляд (реферат): Управління виробництвом на підприємстві переробної промисловості висуває нові вимоги до організації обліку і аналізу витрат і встановлення обґрунтованого контролю за формуванням собівартості продукції (проектів, послуг). При цьому слід враховувати визначені центри витрат, повноту відображення процесу виробництва та ступень готовності продукції до продажу, тривалість розрахункового періоду, час формування витрат, ступень охоплення підприємств. У випускній кваліфікаційній роботі досліджено теоретичні та організаційно-методичні засади обліку виробництва і собівартості продукції на підприємстві консервної промисловості. Висвітлено організацію обліку виробництва консервного підприємства та удосконалено підходи до системи аналітичних рахунків. Сформульовані пропозиції щодо удосконалення Наказу про облікову політику підприємства шляхом доповнення відомостями щодо вибору методу калькулювання собівартості продукції; статей переліку і складу статей калькулювання виробничої собівартості продукції (робіт, послуг); переліку і складу змінних і постійних загальновиробничих витрат, бази їх розподілу на кожний об’єкт витрат. Запропоновані методичні підходи до автоматизації собівартості продукції на підприємстві консервної промисловості цифровому середовищі облікового програмного продукту.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2178
Розташовується у зібраннях:магістр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
RYRAK_071.pdfосновний текст1.11 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.