Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2178
Название: Облік та аналіз виробництва і собівартості продукції
Другие названия: Accounting and analysis of production and production costs
Авторы: Рурак, Аліна Анатоліївна
Ключевые слова: консервна промисловість
canning industry
консервне виробництво
canning production
собівартість продукції
cost of production
організація обліку виробництва
organization of accounting for production
управлінський облік виробництва
management accounting of production
аналіз виробничих витрат і собівартості продукції
analysis of production costs and cost of production
Дата публикации: 2023
Издатель: Рурак А. А. Облік та аналіз виробництва і собівартості продукції  Accounting and analysis of production and production costs : кваліфікаційна робота ; спец. 071 «Облік і оподаткування» спеціалізації «Облік і оподаткування» / А. А. Рурак ; наук. кер. Ю. А. Маначинська. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2023. – 63 с.
Аннотация: Управління виробництвом на підприємстві переробної промисловості висуває нові вимоги до організації обліку і аналізу витрат і встановлення обґрунтованого контролю за формуванням собівартості продукції (проектів, послуг). При цьому слід враховувати визначені центри витрат, повноту відображення процесу виробництва та ступень готовності продукції до продажу, тривалість розрахункового періоду, час формування витрат, ступень охоплення підприємств. У випускній кваліфікаційній роботі досліджено теоретичні та організаційно-методичні засади обліку виробництва і собівартості продукції на підприємстві консервної промисловості. Висвітлено організацію обліку виробництва консервного підприємства та удосконалено підходи до системи аналітичних рахунків. Сформульовані пропозиції щодо удосконалення Наказу про облікову політику підприємства шляхом доповнення відомостями щодо вибору методу калькулювання собівартості продукції; статей переліку і складу статей калькулювання виробничої собівартості продукції (робіт, послуг); переліку і складу змінних і постійних загальновиробничих витрат, бази їх розподілу на кожний об’єкт витрат. Запропоновані методичні підходи до автоматизації собівартості продукції на підприємстві консервної промисловості цифровому середовищі облікового програмного продукту.
URI: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2178
Располагается в коллекциях:магістр

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
RYRAK_071.pdfосновний текст1.11 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.