Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2176
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кручко, Ліна Орестівна | - |
dc.date.accessioned | 2024-08-06T13:28:16Z | - |
dc.date.available | 2024-08-06T13:28:16Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.uri | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2176 | - |
dc.description.abstract | Консервація входить в обов’язковий продуктовий запас українців під час воєнного стану, так само як крупи, сіль, мед, сухе молоко тощо. Тому безперебійна робота консервних заводів є необхідністю для виживання країни в цій жахливій війні, для забезпечення продовольчої безпеки держави. Оскільки своєчасне надходження і використання виробничих запасів на підприємствах є необхідною умовою безперервного та прибуткового виробництва, тому питання обліку і аналізу виробничих запасів є надзвичайно актуальними. У випускній кваліфікаційній роботі досліджені теоретичні засади обліку і аналізу виробничих запасів на консервних підприємствах. Аналітичні матеріали, представлені в роботі, містять оцінку фінансового стану підприємства. Наведені пропозиції щодо удосконалення аналітичних рахунків сировини, матеріалів, паливо-мастильних, тари і тарних матеріалів на підприємствах переробної промисловості. В роботі сформульовані рекомендації щодо комплексного використання програмного комплексу для автоматизації первинного і зведеного обліку виробничих запасів на підприємстві. Розроблені пропозиції та рекомендації мають практичну цінність, що підтверджено довідкою від керівництва. | uk_UK |
dc.language.iso | uk | uk_UK |
dc.publisher | Кручко Л. О. Облік та аналіз виробничих запасів та оцінка ефективності їх використання Accounting and analysis of production stocks and evaluation of the effectiveness of their use : кваліфікаційна робота ; спец. 071 «Облік і оподаткування» спеціалізації «Облік і оподаткування» / Л. О. Кручко ; наук. кер. Ю. А. Маначинська. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2023. – 72 с. | uk_UK |
dc.subject | виробничі запаси | uk_UK |
dc.subject | production stocks | uk_UK |
dc.subject | консервована продукція | uk_UK |
dc.subject | canned products | uk_UK |
dc.subject | облік | uk_UK |
dc.subject | accounting | uk_UK |
dc.subject | організація обліку | uk_UK |
dc.subject | organization of accounting | uk_UK |
dc.subject | аналітичні рахунки | uk_UK |
dc.subject | analytical accounts | uk_UK |
dc.title | Облік та аналіз виробничих запасів та оцінка ефективності їх використання | uk_UK |
dc.title.alternative | Accounting and analysis of production stocks and evaluation of the effectiveness of their use | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Appears in Collections: | магістр |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
KRYCHKO_071.pdf | основний текст | 733.79 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.