Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2176
Назва: Облік та аналіз виробничих запасів та оцінка ефективності їх використання
Інші назви: Accounting and analysis of production stocks and evaluation of the effectiveness of their use
Автори: Кручко, Ліна Орестівна
Теми: виробничі запаси
production stocks
консервована продукція
canned products
облік
accounting
організація обліку
organization of accounting
аналітичні рахунки
analytical accounts
Дата публікації: 2023
Видавництво: Кручко Л. О. Облік та аналіз виробничих запасів та оцінка ефективності їх використання  Accounting and analysis of production stocks and evaluation of the effectiveness of their use : кваліфікаційна робота ; спец. 071 «Облік і оподаткування» спеціалізації «Облік і оподаткування» / Л. О. Кручко ; наук. кер. Ю. А. Маначинська. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2023. – 72 с.
Короткий огляд (реферат): Консервація входить в обов’язковий продуктовий запас українців під час воєнного стану, так само як крупи, сіль, мед, сухе молоко тощо. Тому безперебійна робота консервних заводів є необхідністю для виживання країни в цій жахливій війні, для забезпечення продовольчої безпеки держави. Оскільки своєчасне надходження і використання виробничих запасів на підприємствах є необхідною умовою безперервного та прибуткового виробництва, тому питання обліку і аналізу виробничих запасів є надзвичайно актуальними. У випускній кваліфікаційній роботі досліджені теоретичні засади обліку і аналізу виробничих запасів на консервних підприємствах. Аналітичні матеріали, представлені в роботі, містять оцінку фінансового стану підприємства. Наведені пропозиції щодо удосконалення аналітичних рахунків сировини, матеріалів, паливо-мастильних, тари і тарних матеріалів на підприємствах переробної промисловості. В роботі сформульовані рекомендації щодо комплексного використання програмного комплексу для автоматизації первинного і зведеного обліку виробничих запасів на підприємстві. Розроблені пропозиції та рекомендації мають практичну цінність, що підтверджено довідкою від керівництва.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2176
Розташовується у зібраннях:магістр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
KRYCHKO_071.pdfосновний текст733.79 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.