Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2176
Назва: | Облік та аналіз виробничих запасів та оцінка ефективності їх використання |
Інші назви: | Accounting and analysis of production stocks and evaluation of the effectiveness of their use |
Автори: | Кручко, Ліна Орестівна |
Теми: | виробничі запаси production stocks консервована продукція canned products облік accounting організація обліку organization of accounting аналітичні рахунки analytical accounts |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Кручко Л. О. Облік та аналіз виробничих запасів та оцінка ефективності їх використання Accounting and analysis of production stocks and evaluation of the effectiveness of their use : кваліфікаційна робота ; спец. 071 «Облік і оподаткування» спеціалізації «Облік і оподаткування» / Л. О. Кручко ; наук. кер. Ю. А. Маначинська. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2023. – 72 с. |
Короткий огляд (реферат): | Консервація входить в обов’язковий продуктовий запас українців під час воєнного стану, так само як крупи, сіль, мед, сухе молоко тощо. Тому безперебійна робота консервних заводів є необхідністю для виживання країни в цій жахливій війні, для забезпечення продовольчої безпеки держави. Оскільки своєчасне надходження і використання виробничих запасів на підприємствах є необхідною умовою безперервного та прибуткового виробництва, тому питання обліку і аналізу виробничих запасів є надзвичайно актуальними. У випускній кваліфікаційній роботі досліджені теоретичні засади обліку і аналізу виробничих запасів на консервних підприємствах. Аналітичні матеріали, представлені в роботі, містять оцінку фінансового стану підприємства. Наведені пропозиції щодо удосконалення аналітичних рахунків сировини, матеріалів, паливо-мастильних, тари і тарних матеріалів на підприємствах переробної промисловості. В роботі сформульовані рекомендації щодо комплексного використання програмного комплексу для автоматизації первинного і зведеного обліку виробничих запасів на підприємстві. Розроблені пропозиції та рекомендації мають практичну цінність, що підтверджено довідкою від керівництва. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2176 |
Розташовується у зібраннях: | магістр |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
KRYCHKO_071.pdf | основний текст | 733.79 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.