Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2147
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБелінський, Сергій Юрійович-
dc.date.accessioned2024-07-25T06:47:34Z-
dc.date.available2024-07-25T06:47:34Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2147-
dc.description.abstractУ кваліфікаційні роботі визначено поняття та особливості конкурентоспроможності підприємств готельного господарства, наведено методологічні підходи до оцінки конкурентоспроможності підприємств готельного господарства, проведено організаційно-господарську характеристику підприємства та оцінку його конкурентоспроможності. А також обґрунтовано систему управління конкурентоспроможністю підприємства та наведено комплекс заходів щодо підвищення його конкурентоспроможності.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherБелінський С. Ю. Управління конкурентоспроможністю готельного підприємства в сучасних умовах  Managing the competitiveness of a hotel enterprise in modern conditions : кваліфікаційна робота ; спец. 073 «Менеджмент», ОП «Готельний і ресторанний менеджмент» / С. Ю. Белінський ; наук. кер. Г. В. Долга. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 49 с.uk_UK
dc.subjectуправлінняuk_UK
dc.subjectmanagementuk_UK
dc.subjectконкурентоспроможністьuk_UK
dc.subjectcompetitivenessuk_UK
dc.subjectготельuk_UK
dc.subjecthoteluk_UK
dc.subjectсистема управлінняuk_UK
dc.subjectsystem of managementuk_UK
dc.subjectсучасні умовиuk_UK
dc.subjectmodern conditionsuk_UK
dc.titleУправління конкурентоспроможністю готельного підприємства в сучасних умовахuk_UK
dc.title.alternativeManaging the competitiveness of a hotel enterprise in modern conditionsuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Appears in Collections:бакалавр

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
BELINSKIY_073.pdfосновний текст1.04 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.