Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2147
Назва: | Управління конкурентоспроможністю готельного підприємства в сучасних умовах |
Інші назви: | Managing the competitiveness of a hotel enterprise in modern conditions |
Автори: | Белінський, Сергій Юрійович |
Теми: | управління management конкурентоспроможність competitiveness готель hotel система управління system of management сучасні умови modern conditions |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Белінський С. Ю. Управління конкурентоспроможністю готельного підприємства в сучасних умовах Managing the competitiveness of a hotel enterprise in modern conditions : кваліфікаційна робота ; спец. 073 «Менеджмент», ОП «Готельний і ресторанний менеджмент» / С. Ю. Белінський ; наук. кер. Г. В. Долга. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 49 с. |
Короткий огляд (реферат): | У кваліфікаційні роботі визначено поняття та особливості конкурентоспроможності підприємств готельного господарства, наведено методологічні підходи до оцінки конкурентоспроможності підприємств готельного господарства, проведено організаційно-господарську характеристику підприємства та оцінку його конкурентоспроможності. А також обґрунтовано систему управління конкурентоспроможністю підприємства та наведено комплекс заходів щодо підвищення його конкурентоспроможності. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2147 |
Розташовується у зібраннях: | бакалавр |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
BELINSKIY_073.pdf | основний текст | 1.04 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.