Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2147
Назва: Управління конкурентоспроможністю готельного підприємства в сучасних умовах
Інші назви: Managing the competitiveness of a hotel enterprise in modern conditions
Автори: Белінський, Сергій Юрійович
Теми: управління
management
конкурентоспроможність
competitiveness
готель
hotel
система управління
system of management
сучасні умови
modern conditions
Дата публікації: 2024
Видавництво: Белінський С. Ю. Управління конкурентоспроможністю готельного підприємства в сучасних умовах  Managing the competitiveness of a hotel enterprise in modern conditions : кваліфікаційна робота ; спец. 073 «Менеджмент», ОП «Готельний і ресторанний менеджмент» / С. Ю. Белінський ; наук. кер. Г. В. Долга. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 49 с.
Короткий огляд (реферат): У кваліфікаційні роботі визначено поняття та особливості конкурентоспроможності підприємств готельного господарства, наведено методологічні підходи до оцінки конкурентоспроможності підприємств готельного господарства, проведено організаційно-господарську характеристику підприємства та оцінку його конкурентоспроможності. А також обґрунтовано систему управління конкурентоспроможністю підприємства та наведено комплекс заходів щодо підвищення його конкурентоспроможності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2147
Розташовується у зібраннях:бакалавр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
BELINSKIY_073.pdfосновний текст1.04 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.