Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2144
Назва: Роль брендів в управлінні підприємством ресторанного господарства
Інші назви: The role of brands in the management of a restaurant business enterprise
Автори: Ястремcька, Христина Степанівна
Теми: управління
management
бренд
brand
ресторан
restaurant
імідж
image
цифровий маркетинг
digital marketing
Дата публікації: 2024
Видавництво: Ястремcька Х. С. Роль брендів в управлінні підприємством ресторанного господарства  The role of brands in the management of a restaurant business enterprise : кваліфікаційна робота ; спец. 073 «Менеджмент», ОП «Готельний і ресторанний менеджмент» / Х. С. Ястремcька ; наук. кер. Н. В. Шупрудько. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 53 с.
Короткий огляд (реферат): У кваліфікаційні роботі описано процес формування бренду закладів ресторанного господарства, визначено роль бренду в маркетингових комунікаціях підприємств ресторанного господарства. Наведено загальну характеристику досліджуваного підприємства, проведено оцінку результатів фінансово-господарської діяльності «МакДональдз Юкрейн Лтд» та оцінку особливостей «МакДональдз Юкрейн Лтд» та його бренду. Визначено поняття іміджу бренду як складової брендового капіталу та визначено роль цифрового маркетингу як одної із сучасних технологій бренд-менеджменту.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2144
Розташовується у зібраннях:бакалавр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
IASTREMSKA_073.pdfосновний текст868.79 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.