71.33.75 Економіка, організація, управління, планування та прогнозування в ресторанному господарстві Домівка зібрання Перегляд статистики

Logo

Огляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 1 до 2 з 2
Дата випускуНазваАвтор(и)
2019Управління ресторанним господарством як складовою частиною сфери послугДолга, Галина Венедиктівна
2020Економічне обґрунтування конкурентоспроможності та доцільності виробництва кулінарної продукції з йодовмісною сировиною в закладах ресторанного господарстваПаламарек, Каріна Вікторівна; Струтинська, Любов Тодорівна
Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 1 до 2 з 2