71.33.75 Економіка, організація, управління, планування та прогнозування в ресторанному господарстві Главная страница коллекции

Logo

Browse
Подпишитесь на эту коллекцию, чтобы ежедневно получать уведомления по электронной почте о новых добавлениях RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Даты сохранения in по убыванию order): 1 to 2 of 2
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2019Управління ресторанним господарством як складовою частиною сфери послугДолга, Галина Венедиктівна
2020Економічне обґрунтування конкурентоспроможності та доцільності виробництва кулінарної продукції з йодовмісною сировиною в закладах ресторанного господарстваПаламарек, Каріна Вікторівна; Струтинська, Любов Тодорівна
Collection's Items (Sorted by Даты сохранения in по убыванию order): 1 to 2 of 2