Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2102Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Костиник, Іванна Богданівна | - |
| dc.date.accessioned | 2024-07-10T11:09:12Z | - |
| dc.date.available | 2024-07-10T11:09:12Z | - |
| dc.date.issued | 2024 | - |
| dc.identifier.uri | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2102 | - |
| dc.description.abstract | Відповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу: Удосконалення технологій та дослідження якості десертів із заварного тіста на матеріалах кав’ярні «Coffe Records», яка містить три розділи: Розділ 1. Теоретичні аспекти технологій десертів із заварного тіста та організація їх виробництва у закладах ресторанного господарства; Розділ 2. Дослідження технологій десертів із заварного тіста та організація їх виробництва у кав’ярні «Coffe Records» м.Чернівці; Розділ 3. Основні рекомендації спрямовані на організації вдосконалення технологій десертів із заварного тіста та організація їх у кав’ярні «Coffe Records» м.Чернівці. | uk_UK |
| dc.language.iso | uk | uk_UK |
| dc.publisher | Костиник І. Б.Удосконалення технологій та дослідження якості десертів із заварного тіста (на матеріалах кав'ярні «Coffe Records») Improvement of technologies and quality research of custard desserts (based on the materials of the "Coffee Records" cafe) : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / І. Б Костиник ; наук. кер. Л. Т. Струтинська. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 57 с. | uk_UK |
| dc.subject | десерти | uk_UK |
| dc.subject | desserts | uk_UK |
| dc.subject | якість | uk_UK |
| dc.subject | quality | uk_UK |
| dc.subject | заварне тісто | uk_UK |
| dc.subject | custard dough | uk_UK |
| dc.subject | технологія виробництва | uk_UK |
| dc.subject | production technology | uk_UK |
| dc.subject | кавярня | uk_UK |
| dc.subject | coffee shop | uk_UK |
| dc.title | Удосконалення технологій та дослідження якості десертів із заварного тіста (на матеріалах кав'ярні «Coffe Records») | uk_UK |
| dc.title.alternative | Improvement of technologies and quality research of custard desserts (based on the materials of the "Coffee Records" cafe) | uk_UK |
| dc.type | Other | uk_UK |
| Розташовується у зібраннях: | бакалавр | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| kostinik_181.pdf | основний текст | 1.43 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.