Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2102
Назва: | Удосконалення технологій та дослідження якості десертів із заварного тіста (на матеріалах кав'ярні «Coffe Records») |
Інші назви: | Improvement of technologies and quality research of custard desserts (based on the materials of the "Coffee Records" cafe) |
Автори: | Костиник, Іванна Богданівна |
Теми: | десерти desserts якість quality заварне тісто custard dough технологія виробництва production technology кавярня coffee shop |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Костиник І. Б.Удосконалення технологій та дослідження якості десертів із заварного тіста (на матеріалах кав'ярні «Coffe Records») Improvement of technologies and quality research of custard desserts (based on the materials of the "Coffee Records" cafe) : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / І. Б Костиник ; наук. кер. Л. Т. Струтинська. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 57 с. |
Короткий огляд (реферат): | Відповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу: Удосконалення технологій та дослідження якості десертів із заварного тіста на матеріалах кав’ярні «Coffe Records», яка містить три розділи: Розділ 1. Теоретичні аспекти технологій десертів із заварного тіста та організація їх виробництва у закладах ресторанного господарства; Розділ 2. Дослідження технологій десертів із заварного тіста та організація їх виробництва у кав’ярні «Coffe Records» м.Чернівці; Розділ 3. Основні рекомендації спрямовані на організації вдосконалення технологій десертів із заварного тіста та організація їх у кав’ярні «Coffe Records» м.Чернівці. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2102 |
Розташовується у зібраннях: | бакалавр |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
kostinik_181.pdf | основний текст | 1.43 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.