Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2102
Название: Удосконалення технологій та дослідження якості десертів із заварного тіста (на матеріалах кав'ярні «Coffe Records»)
Другие названия: Improvement of technologies and quality research of custard desserts (based on the materials of the "Coffee Records" cafe)
Авторы: Костиник, Іванна Богданівна
Ключевые слова: десерти
desserts
якість
quality
заварне тісто
custard dough
технологія виробництва
production technology
кавярня
coffee shop
Дата публикации: 2024
Издатель: Костиник І. Б.Удосконалення технологій та дослідження якості десертів із заварного тіста (на матеріалах кав'ярні «Coffe Records»)  Improvement of technologies and quality research of custard desserts (based on the materials of the "Coffee Records" cafe) : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / І. Б Костиник ; наук. кер. Л. Т. Струтинська. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 57 с.
Аннотация: Відповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу: Удосконалення технологій та дослідження якості десертів із заварного тіста на матеріалах кав’ярні «Coffe Records», яка містить три розділи: Розділ 1. Теоретичні аспекти технологій десертів із заварного тіста та організація їх виробництва у закладах ресторанного господарства; Розділ 2. Дослідження технологій десертів із заварного тіста та організація їх виробництва у кав’ярні «Coffe Records» м.Чернівці; Розділ 3. Основні рекомендації спрямовані на організації вдосконалення технологій десертів із заварного тіста та організація їх у кав’ярні «Coffe Records» м.Чернівці.
URI: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2102
Располагается в коллекциях:бакалавр

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
kostinik_181.pdfосновний текст1.43 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.