Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2102
Title: | Удосконалення технологій та дослідження якості десертів із заварного тіста (на матеріалах кав'ярні «Coffe Records») |
Other Titles: | Improvement of technologies and quality research of custard desserts (based on the materials of the "Coffee Records" cafe) |
Authors: | Костиник, Іванна Богданівна |
Keywords: | десерти desserts якість quality заварне тісто custard dough технологія виробництва production technology кавярня coffee shop |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Костиник І. Б.Удосконалення технологій та дослідження якості десертів із заварного тіста (на матеріалах кав'ярні «Coffe Records») Improvement of technologies and quality research of custard desserts (based on the materials of the "Coffee Records" cafe) : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / І. Б Костиник ; наук. кер. Л. Т. Струтинська. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 57 с. |
Abstract: | Відповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу: Удосконалення технологій та дослідження якості десертів із заварного тіста на матеріалах кав’ярні «Coffe Records», яка містить три розділи: Розділ 1. Теоретичні аспекти технологій десертів із заварного тіста та організація їх виробництва у закладах ресторанного господарства; Розділ 2. Дослідження технологій десертів із заварного тіста та організація їх виробництва у кав’ярні «Coffe Records» м.Чернівці; Розділ 3. Основні рекомендації спрямовані на організації вдосконалення технологій десертів із заварного тіста та організація їх у кав’ярні «Coffe Records» м.Чернівці. |
URI: | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2102 |
Appears in Collections: | бакалавр |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
kostinik_181.pdf | основний текст | 1.43 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.