Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2100
Назва: Розробка комплексу маркетингу ресторану (на матеріалах пі церії «Nonna makarona»)
Інші назви: Development of the restaurant's marketing complex (based on the materials of the "Nonna makarona" pizzeria)
Автори: Стецівко, Тарас Олександрович
Теми: маркетинг
marketing
ресторанне господарства
restaurant management
стратегії
strategy
бренд
brand
гості
guests
Дата публікації: 2024
Видавництво: Стецівко Т. О. Розробка комплексу маркетингу ресторану (на матеріалах пі церії «Nonna makarona»)  Development of the restaurant's marketing complex (based on the materials of the "Nonna makarona" pizzeria) : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / Т. О. Стецівко ; наук. кер. Т. С. Незвещук-Когут. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 67 с.
Короткий огляд (реферат): У теоретичній частині даної кваліфікаційної роботи автор дослідив теоретико-методичні засади формування комплексу маркетингу закладів ресторанного господарства, зокрема розкрив сутність і значення комплексу маркетингу підприємства на цільовому ринку, висвітлив особливості формування комплексу маркетингу закладів ресторанного господарства. У розділі 2 автором був проведений аналіз маркетингової діяльності ресторану «Nonna Makarona», у тому числі організаційно-економічний аналіз діяльності ресторану «Nonna Makarona», та аналіз впровадженого комплексу маркетингу ресторану «Nonna Makarona». У третьому розділі автором запропоновано напрями формування маркетингових стратегій розвитку ресторану «Nonna Makarona», також наведені пропозиції реалізації маркетингових стратегій розвитку ресторану «Nonna Makarona» на основі впровадження стандартів якості та розроблені стратегії лояльності споживачів до бренду для посилення конкурентних переваг ресторану «Nonna Makarona».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2100
Розташовується у зібраннях:бакалавр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
stezivko_241.pdfосновний текст2.09 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.